E-bøger 2019-10-28T11:09:55+00:00

Personalejuridisk håndbog

Vi har udarbejdet E-bogen, Personalejuridisk håndbog, da vi gennem vores mange års erfaring ved, at mange ledere mangler et opslagsværk, som er let forståeligt, og som de kan bruge i en travl hverdag. Personalejuridisk håndbog er en samling af alle de mest almindelige spørgsmål og svar, som vi har fået igennem årenes løb. Vores udgangspunkt for Personalejuridisk håndbog er, at det skal være let og sjovt for alle ledere og arbejdsgivere at bruge HR personalejura i hverdagen.

Vi kommer blandt andet ind på emner som ansættelseskontrakter, ferieregler, barsel, advarsler, opsigelser, bortvisninger, syge medarbejdere og fratrædelsesaftaler.

E-bogen koster kr. 299 ex moms.

Er I interesseret i E-bogen, er I velkomne til at kontakte os.

Ansættelseskontrakten

E-bogen er skabt så alle jer, der skal udarbejde en ansættelseskontrakt fra bunden, vil være i stand til det, når I har læst den.

Bogen gennemgår de oplysninger, der er lovpligtige at have stående i ansættelseskontrakten, og alt det, som vi vurderer, kan være relevant at have stående. De yderligere oplysninger kan fx være en udvidet stillingsbeskrivelse, flekstid, børns sygdom, hjemmearbejde, sygdom og bierhverv.

Bogen indeholder ydermere en tjekliste, som hjælper jer i forhold til at være sikre på, at I har fået alt det lovpligtige med i ansættelseskontrakten, samt om de yderligere oplysninger, som I vurderer, skal stå i ansættelseskontrakten, er kommet med i den. Dermed er det muligt at udarbejde en fuldt ud lovlig ansættelseskontrakt.

E-bogen koster kr. 149 ex moms.

Er I interesseret i E-bogen, er I velkomne til at kontakte os.

Kontakt os her