E-bøger - få en lettere hverdag med vidensdeling

kurser e-bøger e-bog lee & ruskov

Vi vil aflive skrønen om, at personalejura først kommer i spil, når der er problemer.

Vidensdeling er utrolig vigtigt for hele det personalejuridiske område. Vi ved af vores mange års erfaring, at hvis arbejdsgivere og ledere anvender personalejura i dagligdagen, medfører det en lettere hverdag for alle medarbejdere og arbejdsgivere.

Lee & Ruskov ønsker at aflive skrønen om, at personalejura først kommer i spil, når der er problemer. Personalejuraen skal bruges forebyggende, og det skal være simpelt, let og sjovt at gøre dette. Derfor har vi udarbejdet en meget anvendelig og fyldestgørende E-bog, som er en del af vores forskellige forløb. Er I interesseret i at høre mere så kontakt os endelig.

Læs om Håndbog i Personalejura

“…vi glæder os til at dele vores viden med jer, så I kan få en lettere, sjovere og mere produktiv hverdag med jeres medarbejdere.”

En anden del af vores bidrag til udbredelse af det personalejuridiske område er, at vi tilbyder vores mange års erfaring og viden i kursusform. Kurserne er alle funderet i personalejuraen, men de har altid et praktisk fokus. Det er en mission, som er vigtig for os, og vi glæder os til at dele vores viden med jer, så I kan få en lettere, sjovere og mere produktiv hverdag med jeres medarbejdere.

Du kan købe “Håndbog i Personalejura” eller høre mere om vores kurser ved at skrive til os her: