Styrk jeres virksomhed med Oprydningspakken

Grundig oprydning og gennemgang af alle jeres juridiske dokumenter

Hvornår har I sidst haft en gennemgang af jeres medarbejderkontrakter og sikret, at alle bestemmelserne stadigvæk er lovlige?
 

Bruger I jeres personalehåndbøger og personalepolitikker i den daglige ledelse, og ved jeres medarbejdere egentlig, hvad der står i dem? Hvis I kan svare nej til begge dele, så er I ikke alene. Alt for mange virksomheder bruger ikke deres personalejuridiske dokumenter aktivt, og de opdaterer dem da slet ikke.

Der er rigtig mange virksomheder, der i en travl hverdag nedprioriterer ovenstående, og det er som sådan forståeligt, men der er også rigtig mange virksomheder, som ikke kender værdien af, at alle personalejuridiske dokumenter står fuldstændig skarpt. Udover, at det kan koste penge med fejl i kontrakterne, så betyder manglende overblik over personaleregler som regel også manglende overholdelse af de selv samme regler.

Vi hjælper jer med at få et overblik over jeres eksisterende personalejuridiske dokumenter. Vi tilføjer det, der mangler, men vi er heller ikke blege for at fjerne det, der er for meget. Hvis I fx ikke har en personalehåndbog, hjælper vi jer med at udforme en, der er skræddersyet til jeres behov. En personalehåndbog behøver ikke være tyk – den skal bare indeholde de rette regler og retningslinjer. Vi er med jer hele vejen gennem processen, og vi står klar med al vores viden og mange års erfaring, så vi får skabt det helt rigtige til jeres virksomhed.

Her er forslag til, hvad vi kan hjælpe jer med at opdatere, udforme eller udfase:
  • Ansættelseskontrakter
  • Stillingsbeskrivelser
  • Juridiske skabeloner til advarsler, opsigelser, barsel og sygdom med mere
  • Indgåelse af “den komplette ansættelseskontrakt” på alle niveauer
  • Personalehåndbøger
  • Guidelines
  • Personalepolitikker

 

Indholdet af denne pakke og dermed prisen, vurderes ud fra jeres virksomheds størrelse og behov. 
Vi afholder derfor et opstartsmøde, hvor vi sammensætter forløbet ud fra jeres ønsker og behov.

 

Vi er klar til at rykke ud til et uddybende og afklarende møde, uden forpligtelse for nogen parter – og til at give jer vores syn på, hvordan vi kan hjælpe netop jeres firma