Det siger folk om os

“Lee & Ruskov har hjulpet os med revidering af vores ansættelseskontrakt, og det er foregået hurtigt, effektivt og i et sprog der er til at forstå med et glimrende resultat til følge. Jeg kan kun anbefale Lee & Ruskov og vil ikke tøve med at ringe til dem næste gang, vi har brug for personalejuridisk rådgivning.”

HC Hammerstoft, Aety


 

“Vi har fået udarbejdet vores ansættelseskontrakter af Lee & Ruskov. De er super professionelle og kompetente, og vi har fået nogle virkelig gennemarbejdede og brugbare kontrakter ud af samarbejdet. Vi vil klart anbefale Lee & Ruskov.”

Lene Kvist-Madsen, Framehouse


 

“Jeg har arbejdet sammen med både Mette og Louise som juridisk konsulent. Ud over at være nogle rigtig dejlige mennesker at arbejde tæt sammen med, er de begge meget fagligt stærke. De er utrolig hjælpsomme og imødekommende, og deres dør har altid været åben, når jeg har haft brug for hjælp og sparring. De er gode formidlere både mundtligt og skriftligt og har stor erfaring i at formidle juridisk viden til mennesker uden juridisk baggrund også på kurser.

De er stærke og erfarne forhandlere, som har hjulpet mange virksomheder med at finde løsninger på deres personalejuridiske problemstillinger. De er handlekraftige og går forrest for at få tingene gennemført.

Sidst men ikke mindst har de begge en god portion humør, og som kollegaer er de guld værd.

Jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med Mette og Louise og håber, at jeg en dag kan få lov til det igen. De får de bedste anbefalinger af mig.”

Karina Heller Esberg – Cand. Merc. Jur.


 

“I mit samarbejde med Mette og Louise har jeg altid oplevet den største grad af professionalisme. De sætter sig lynhurtigt ind i den enkelte problematik/opgave og rådgiver på et sprog der er til at forstå for os der ikke har læst indenfor området. Deres evne til at se problematikken fra flere sider gør også, at der altid er grobund for en god diskussion, hvorfor jeg har 100% tillid til at de ikke blot agerer ud fra det jeg/virksomheden vil, men også altid med en sikkerhed for at lovgivningen er 100% overholdt.
Min tillid til Mette og Louise er derfor meget høj og jeg kan meget varmt anbefale dem.

Mette Gjesing – PA, LEO Pharma